10.07.2019

Hoe ziet het klantentraject eruit bij GCR Stone?

Stel u voor: u heeft een renovatie-, bouw- of decoratieproject waarvoor u kunststeen zou willen gebruiken. Hoe kunt u dit doen ?

Ontdekken
    • ALGEMEEN

    • Ik ben :
    • Jouw project

    • PROJECT GEPLAND VOOR:

Eerste contact

Wanneer u rondzoekt en informatie inwint over kunststeen, zult u al snel bij GCR Stone uitkomen, of dit nu via mond-aan-mondreclame is of via onze website. Dat is ons allereerste contact. Er wordt u al snel gevraagd om een afspraak met Georges in te plannen. .

Eerste afspraak

Onze eerste afspraak kan doorgaan bij u thuis of in de showroom van GCR Stone in Gembloux. Aan u de keuze.

Waarom zou u tot bij ons komen? U kunt er het beste advies krijgen en alle verschillende stenen meteen ontdekken! U zult er ook meer leren over de keuze tussen verschillende vormen en kleuren van kunststeen: het is de ideale plaats om te vergelijken, te kijken, te voelen… en alle vragen te stellen die in u opkomen.

U heeft doorheen de week te weinig tijd? Georges schikt zich niet enkel naar uw agenda, maar hij zal u ook te woord staan in uw taal (Frans, Engels, Duits of Nederlands).

Zodra u de showroom betreedt, zult u zich op uw gemak voelen. In alle eenvoud en met een lekker koffietje erbij zal Georges aandachtig naar u luisteren. U kunt alles aan Georges uitleggen: uw ideeën, uw project, waar u van droomt, wat u wenst. Hij zal naar u luisteren en gepaste vragen stellen om er zeker van te zijn perfect op dezelfde golflengte met u te zitten. Hij zal u van zijn kant uitleggen wat kunststeen nu eigenlijk juist is en wat de voordelen ervan zijn.

Pant de mur dans le show room Gcr Stone
Intérieur du Show room GCR Stone

Persoonlijke offerte

Zodra u uw project uitgelegd heeft en Georges het tot in de kleinste details begrepen heeft, zal hij met u de opties overlopen die zich aanbieden voor uw project (lees ook ons artikel over hoe men kunststeen kiest). Op basis van de afmetingen, het soort steen dat gekozen is (met of zonder voegen bijvoorbeeld) en de plaatsing die al dan niet inbegrepen is, kan Georges u meteen een idee geven over de prijs voor de uitwerking van uw project. Indien u een ondernemer zoekt om de kunststeen aan te brengen, zal Georges er u een aanraden waarmee hij gebruikelijk samenwerkt.

In de dagen die volgen, ontvangt u een uitgebreid dossier waarin uw project tot in de puntjes en op transparante wijze uitgelegd wordt. Het omvat zowat alles wat u nodig heeft: een gedetailleerde beschrijving van hetgeen u wenst, de berekening, een precieze opmeting, de gegevens van goede vakmannen, een concrete raming van het te voorziene budget en ook advies voor het onderhoud van de steen. U komt niet voor verrassingen te staan. Met al deze informatie in handen kunt u dan het project bevestigen.

Levering

Alles volgt dan in snel tempo: zeer kort nadat u de bestelling geplaatst heeft, wordt uw kunststeen bij u thuis geleverd. Ofwel kent u zelf iemand die de steen kan plaatsen (wij praten hierover in dit artikel), ofwel raadt Georges u hiervoor een betrouwbare ondernemer aan.

Het enige wat u nog rest is genieten van uw vernieuwd decor. Aarzel niet om ons foto’s op te sturen van uw project. Wij blijven tot uw beschikking staan !

Ik contacteer Georges