• ALGEMEEN

    • Ik ben :
    • Jouw project

    • PROJECT GEPLAND VOOR:

Hoe vraag ik een offerte aan?

01.

U vult uw contactgegevens en informatie over uw project in.

02.

Wij analyseren uw aanvraag en uw behoeften om u een offerte op maat aan te bieden.

03.

We nemen contact met u op om uw gedetailleerde offerte te bespreken.

Wie kan beroep doen op GCR Stone ?

Particulieren

Houdt u van gereconstitueerde steenstrips en bent u op zoek naar een steenplaatser? GCR biedt u van de beste materialen voor en werkt samen met de beste bedrijven om uw mooiste projecten waar te maken.

De architecten

Wenst u uw klanten kwaliteitsstenen aan te bieden, gelinkt aan een echte service en opvolging van de werf? GCR Stone werkt samen me meer dans 25 architecten in Belgïe, voor het uitvoeren van de meest uiteenlopende projecten, van eender welke omvang!

De ondernemers

Bent u op zoek naar een betrouwbare en kostenbewuste steenstripleverancier? GCR Stone helpt u de juiste stenen aan te bieden volgens de behoeften van uw klanten, en dit binnen zeer nauwkeurige levertermijnen.

De verdelers

U verkopt bouwmaterialen en wenst uw assortiment uit te breiden met onze stenen? GCR Stone werkt met de meest betrouwbare bedrijven in Europa. Laat ons u aan hen voorstellen.

#

Kom ons brede assortiment aan steenstrips ontdekken in onze showroom in Gembloux!

Wenst u een nauwkeurige, gepersonaliseerde analyse en prijsofferte voor uw project? Kom ons brede assortiment aan steenstrips ontdekken in onze showroom in Gembloux. U krijgt ook meteen een idee van de kwaliteit.

Georges staat steeds ter uw beschikking voor het beste advies en samen met u de meest geschikte plannen op te stellen, naargelang uw verwachtingen.

Vermits Georges eveneens aanwezig is op de verschillende werven, is de showroom niet altijd open.
Wij raden u daarom aan om ons telefonisch te contacteren om een afspraak te regelen wanneer het u best past (081/61 65 96).

Naderhand kan Georges uiteraard langskomen op de werf om beter, samen met u, de algemene situatie van uw project in te schatten en te bespreken.

Call

HET ADRES VAN DE GCR STONE SHOW-ROOM IS :

203, CHAUSSÉE DE CHARLEROI IN GEMBLOUX.


Om ons te vinden via uw GPS, geef het huisnummer 201 in (zelfde gebouw en inrit dan restaurant “Baguettes et Fourchettes).

Hebt u een project? Wenst u een brochure en/of een prijsofferte? Wenst u een professioneel advies van een echte expert? Vul onderstaand formulier in en wij contacteren u binnen de 24u!
Informatie is gratis en vereist uiteraard geen enkele verplichting! Aarzel dus zeker niet om ons te contacteren.