Le Blog GCR-Stone

Ontdek ons laatste nieuws over gereconstitueerde steen

Ontdekken
    • ALGEMEEN

    • Ik ben :
    • Jouw project

    • PROJECT GEPLAND VOOR:

9.11.2021

Binnenhuisarchitectuur: hoe kiest u uw gereconstrueerde steen dankzij Pinterest?

Bent u op zoek naar een originele en zeer design manier om uw binnen- of buitenmuren te bekleden?

Lees meer

10.07.2019

Hoe ziet het klantentraject eruit bij GCR Stone?

Stel u voor: u heeft een renovatie-, bouw- of decoratieproject waarvoor u kunststeen zou willen gebruiken. Hoe kunt u dit doen ?

Lees meer

10.07.2019

Hoe een kunststeen kiezen?

Kunststeen is zo polyvalent dat hij eenvoudig in gelijk welke ruimte van uw huis of de buitenkant ervan verwerkt kan worden. Of het nu gaat om het bedekken van de muur van uw schouw, een oppervlak in uw keuken, het aankleden van uw vloer of het decoreren van het exterieur: kunststeen geeft een verfijnde en moderne toets aan uw leefruimte. Ieder project zijn eigen kunststeen !

Lees meer

10.07.2019

Hoe wordt kunststeen gemaakt?

Découvrez comment est fabriquée la pierre reconstituée

Lees meer

10.07.2019

Tegels in kunststeen

Heeft u al gedacht aan kunststeen voor uw binnen- en buitentegels? Hieronder vindt u er enkele argumenten voor

Lees meer

10.07.2019

Hoe wordt kunststeen aangebracht?

Het is eenvoudiger om kunststeen te plaatsen dan natuursteen. Het belangrijkste om te weten is dat de plaatsing afhangt van het materiaal waarop u de steen zult aanbrengen, en ook van het feit of u voor kunststeen met of zonder voeg gekozen hebt. Hoe gaat dit in grote lijnen in zijn werk?

Lees meer

10.07.2019

10 goede redenen om een beroep te doen op GCR Stone

Hoewel Georges er graag aan herinnert dat hij enkel kunststeen verkoopt, blijkt uit de getuigenissen van zijn klanten dat hij ook advies verstrekt, een luisterend oor biedt en adresjes aanraadt van goede vakmannen. Deze kwaliteiten, gecombineerd met zijn transparant beleid en zorg voor detail, leiden ertoe dat mond-tot-mondreclame de beste vorm van publiciteit blijft voor GCR Stone.

Lees meer

26.06.2019

Kunststeen met of zonder voegen?

Naast alle opties van gereconstrueerde gevelstenen die voor u beschikbaar zijn, kunt u ook uw gereconstitueerde steen met of zonder naden kiezen. Als u kiest voor samengestelde stenen met voegen, moet u verschillende dingen in beschouwing nemen: de soorten naden, hun kleur en hun kwaliteit

Lees meer

21.05.2019

De polyvalentie van kunststeen

Bouwen, renoveren of decoreren: kunststeen kan voor ieder type project gebruikt worden. Het verleent een woning een authentiek en traditioneel aspect, maar daar blijft het zeker niet bij. Ontdek samen met ons alle mogelijkheden van kunststeen!

Lees meer