Wie zijn wij

GCR Stone : DE referentie bij uitstek voor uw steenstrips

Ontdekken
  • ALGEMEEN

  • Ik ben :
  • Jouw project

  • PROJECT GEPLAND VOOR:

Wie kan beroep doen op GCR Stone ?

Particulieren

Houdt u van gereconstitueerde steenstrips en bent u op zoek naar een steenplaatser? GCR biedt u van de beste materialen voor en werkt samen met de beste bedrijven om uw mooiste projecten waar te maken.

De architecten

Wenst u uw klanten kwaliteitsstenen aan te bieden, gelinkt aan een echte service en opvolging van de werf? GCR Stone werkt samen me meer dans 25 architecten in Belgïe, voor het uitvoeren van de meest uiteenlopende projecten, van eender welke omvang!

De ondernemers

Bent u op zoek naar een betrouwbare en kostenbewuste steenstripleverancier? GCR Stone helpt u de juiste stenen aan te bieden volgens de behoeften van uw klanten, en dit binnen zeer nauwkeurige levertermijnen.

De verdelers

U verkopt bouwmaterialen en wenst uw assortiment uit te breiden met onze stenen? GCR Stone werkt met de meest betrouwbare bedrijven in Europa. Laat ons u aan hen voorstellen.

GCR Stone

Georges de Cock, afkomstig van Antwerpen, was al voorbij de 50 toen hij besloot om zich een plaats te maken op de markt van de steenstrips/kuststeen. Hij kiest daarvoor heel zorgvuldig voor de beste Europese leveranciers, door het opstellen van een duidelijk en nauwkeurig bestek, opgesteld op basis van een zeer grondige kennis van de klantenwensen.
GCR Stone onderscheidt zich door haar vernieuwende en transparante aanpak. Onze dienstverlening is veel belangrijker dan enkel het nastreven van een commercieel doel. Ons uiteindelijke doel is een volledig tevreden klant!

Dit is waarom wij u ondersteunen voor iedere fase van uw project. Of het nu om een renovatie-, bouw-, of decoratieproject gaat, willen we er steeds voor instaan ​

 

ONZE VOORNAAMSTE WAARDEN:

 • Luisteren: ons doel is om precies te begrijpen wat u wenst. Daarom luisteren wij aandachtig naar uw noden om u zo de gepaste oplossing te kunnen aanbieden.
 • Transparantie: bij GCR Stone kan u kiezen uit tal van duidelijke en flexibele oplossingen, zonder onvoorziene verrassingen, in functie van uw budget en verwachtingen.
 • Service: Ons doel is niet om u een product te verkopen, maar wel u volledig tevreden te stellen. Daarom helpen wij u bij het uitwerken van uw projecten. Professioneel advies, contact met gekwalificeerde onderaannemers, een snelle levering… zodat uw project een volbracht succes wordt.
 • Vertrouwen: een bevoorrechte relatie met onze klanten, leveranciers, distributeurs, aannemers en architecten : onze waarden “Luisteren”, “Transparantie” en “Vertrouwen” staan steeds centraal.

Deze waarden hebben op slechts enkele jaren tijd van GCR Stone “DE” referentie van de steenstrips op de Belgische markt gemaakt, zowel in Vlaanderen, als Wallonië en Brussel.

 

EEN KIJKJE IN DE PERS…

GCR Stone staat voortaan bekend als een onbetwiste referentie op gebied van steenstrips in België.

We nemen even een kijkje in de pers…

Publicatie uit l’Eventail – Januari 2017

Publicatie uit l’Eventail Januari 2017

Artikel uit de krant Le Soir – Oktober 2015

Artikel uit de krant Le Soir Oktober 2015