Wie zijn wij

GCR Stone: de referentie bij uitstek voor kunststeen

Ontdekken
  • ALGEMEEN

  • Ik ben :
  • Jouw project

  • PROJECT GEPLAND VOOR:

GCR Stone

Georges de Cock, afkomstig van Antwerpen, was al voorbij de 50 toen hij besloot om een plaats in te nemen op de markt van de kunststeen. Zijn doel bestaat erin om een hoogwaardige kunststeen aan te bieden. Georges pikt er daartoe zorgvuldig zijn leveranciers uit in Europa. Hij doet dit op basis van een duidelijk en nauwkeurig bestek dat hij opgesteld heeft met een zeer grondige kennis van wat de klanten willen.

GCR Stone onderscheidt zich door zijn vernieuwende en transparante aanpak. Onze dienstverlening is veel meer dan het nastreven van een commercieel doel. Wij willen namelijk dat u volledig tevreden bent. Daarom staan wij u aan uw zijde bij iedere stap van uw project. Of het nu om een renovatie-, een bouw-, of een decoratieproject gaat, wij willen er steeds voor zorgen dat het een succes wordt.

 

 

De waarden van GCR Stone:

 • Luisteren : wij willen precies begrijpen wat u wenst en zullen aandachtig naar u luisteren om u een gepaste oplossing op maat te kunnen bieden.
 • Transparantie : bij GCR Stone kunt u kiezen uit tal van duidelijke en flexibele oplossingen zonder verrassingen, en dit in functie van uw budget en uw verwachtingen.
 • Service  : ons doel is niet om u een product aan de man te brengen, maar wel om u volledig tevreden te stellen. Daarom helpen wij u bij de uitwerking van uw project. Wij adviseren u, brengen u in contact met de juiste personen en middelen en wij zorgen voor een snelle levering zodat uw kunststeenproject over de hele lijn een succes wordt.
 • Vertrouwen : een bevoorrechte relatie met onze klanten, onze leveranciers en distributeurs, de aannemers en architecten waarmee wij werken: steeds staan de waarden luisteren, transparantie en vertrouwen centraal.

Door deze eigenschappen is GCR op de markt van de kunststeen in slechts enkele jaren tijd een naam geworden waar u niet omheen kan in België, zowel in Vlaanderen, Wallonië als Brussel.

Wij spreken over ons

GCR STONE voortaan een onbetwiste referentie op het gebied van kunststeen in België.
Dit schrijft de pers over ons.

Publicatie uit l’Eventail – Januari 2017

Publicatie uit l’Eventail Januari 2017

Artikel uit de krant Le Soir – Oktober 2015

Artikel uit de krant Le Soir Oktober 2015