Country Stone

Geïnspireerd door de natuur
 
Met Country Stone zal U de elegantie en schoonheid hebben van natuurstenen die miljoenen jaren nodig hebben om zich te vormen, zonder de natuurlijke harmonie en eenheid over de hele wereld te schaden. Country Stone biedt kunststenen modellen aan die geïnspireerd zijn door de natuur.
 
Country Stone brengt schoonheid, visuele perfectie en een totaal andere adem aan uw projecten, leefruimtes en leven zonder de schoonheid en esthetiek te verwaarlozen die de natuur ons bezorgd.
 
              
Country Stone kunststenen worden vervaardigd met speciale methoden die ontwikkeld zijn door de jarenlange ervaring en R & D-onderzoeken, die voldoen aan de geavanceerde technologieën. Dankzij deze voortdurende verbetering in ontwerp en productie zijn Country Stone-producten met hun echte natuurlijke texturen niet te onderscheiden van natuurstenen.
 
Country Stone leert van de natuur en verbetert voortdurend zijn producten, met respect voor de natuur met duurzame productietechnieken en milieuvriendelijke producten.
 
De productkwaliteit van Country Stone wordt gewaarborgd door het ISO 9001, 2015-certificaat en continue R & D-werkzaamheden.

Ontdekken
    • ALGEMEEN

    • Ik ben :
    • Jouw project

    • PROJECT GEPLAND VOOR:
Mur en pierre de parement country stone arinna

Country Stone

Arinna

,
,
,
,
,
Mur en pierre de parement country stone gordion

Country Stone

Gordion

,
,
,
,
,
Mur en pierre de parement country stone kaunos

Country Stone

Kaunos

,
,
,
,
,
Mur en pierre de parement country stone mindos

Country Stone

Mindos

,
,
,
,
,
Mur pierre reconstituée country stone pergamon

Country Stone

Pergamon

,
,
,
,
,
Mur en pierre reconstituée country stone sillyon

Country Stone

Sillyon

,
,
,
,
,
Mur en pierre reconstituée country stone termera

Country Stone

Termera

,
,
,
,
,