10.07.2019

10 goede redenen om een beroep te doen op GCR Stone

Hoewel Georges er graag aan herinnert dat hij enkel kunststeen verkoopt, blijkt uit de getuigenissen van zijn klanten dat hij ook advies verstrekt, een luisterend oor biedt en adresjes aanraadt van goede vakmannen. Deze kwaliteiten, gecombineerd met zijn transparant beleid en zorg voor detail, leiden ertoe dat mond-tot-mondreclame de beste vorm van publiciteit blijft voor GCR Stone.

Ontdekken
  • ALGEMEEN

  • Ik ben :
  • Jouw project

  • PROJECT GEPLAND VOOR:

De bekendheid van GCR Stone steunt op 10 pijlers, ofwel 10 redenen om voor ons te kiezen :

1. Wij verwelkomen u op afspraak in onze showroom in Gembloux, Chaussée de Charleroi 203 op het moment dat u wenst (zelfde gebouw als het restaurant Baguettes & Fourchettes, voer het nummer 201 in om ons gemakkelijker te vinden). U kunt er de kwaliteit en ruime keuze aan stenen die wij aanbieden ontdekken, en dit allemaal met een lekker koffietje in de hand.

2. Wij komen ook tot bij u thuis of naar uw werf indien u dit wenst.

3. Wij luisteren naar uw wensen en analyseren samen uw project op basis van plannen, foto’s en ideeën die u reeds heeft. Wij informeren u en nemen de tijd die nodig is om uw project tot een goed einde te brengen. Wij stellen u alle nodige vragen om uw project tot in de puntjes te begrijpen en bieden u een echte oplossing op maat.

4. Onze bestekken worden eveneens op maat gemaakt. Wij zijn transparant tegenover onze klanten zodat iedereen zou begrijpen hoe wij onze prijzen berekenen.

5. Onze offertes bieden de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Show room GCR stone
Salon extérieur devant un pant de mur en pierre reconstituée mathios cordillera couleur café

6. Wij werken met kwalitatieve leveranciers die geselecteerd werden op basis van de volgende criteria :

 • Hun methode, producties en producten worden gewaarborgd aangezien ze door externe laboratoria en instellingen goedgekeurd zijn.
 • Ze kunnen grote producties in één keer uitvoeren. Zo kan gegarandeerd worden dat de tint identiek zal zijn voor een vrij aanzienlijke hoeveelheid.
 • Ze bieden een ruime keuze aan stenen aan, met erg diverse samenstellingen.
 • Ze bevinden zich allemaal in Europa om het transport en de CO2-uitstoot die daaraan verbonden zijn te beperken.

7. Gelet op de samengestelde aard van kunststeen zijn de opties onbeperkt op het vlak van kleur, uitzicht, tint en vorm! Heeft u een zeer concreet idee in gedachten? Het bestaat en wij kunnen het zelfs voor u maken.

8. Onze kunststenen zijn 100% recycleerbaar en bij de productiemethode wordt gedacht aan de instandhouding van en het respect voor natuurlijke hulpbronnen.

9. Wij begeleiden u bij uw keuze en kunnen u metselaars of partnerbedrijven aanraden voor het plaatsen van uw stenen.

10. Wij zijn aanwezig in heel België en helpen u graag verder in het Frans, Nederlands, Duits en Engels.

Vélo posé sur un mur en pierre reconstituée mathios fieldstone clair